Actie 50% korting op Camaro Base Layers

Aktie!
50% korting op de CAMARO baselayers

Nu tijdelijk bij aankoop van een CAMARO 5 of 7 mm ALPHA pro wetsuit een baselayer naar keuze met 50% korting.

Dat is de actie die wij nu hebben uitgezet in samenwerking met CAMARO.

 

CAMARO Alpha Pro wetsuit.

Veel duikers zijn direct verliefd op het uiterlijk. Vraag de gebruikers van een CAMARO pak naar hun ervaringen en ze zullen je met alleen maar enthousiasme vertellen hoe comfortabel en warm het pak is. Het meest opvallende wat je te horen krijgt zal zijn dat ze vaak aangesproken worden door andere duikers die hun complimenteren met hun mooie pak en eigenlijk wel jaloers zijn.

In het totaal aanbod van pakken is CAMARO toch altijd al een opvallende geweest. De pakken zijn opvallend van ontwerp en design. Ze zijn ongekend soepel en ze zijn bovendien gemaakt zijn van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Camaro maakt de pakken op een uiterst vakkundig en deskundigwijze in eigen atelier. Daardoor hebben ze ongekend hoge kennis en ervaring op dit gebied. En dat merk je direct als je met een CAMARO pak duikt.

Voor de Alpha overall zijn de volgende punten kenmerkend:

• Beschikbaar in 3, 5 en 7 mm
• 15 verschillende heren confectie maten, incl. long en short
• 12 verschillende dames confectie maten, incl. long en short
• Super zacht elastisch neopreen.
• Asymestrsche G-lock rits, 93.7% waterdicht.
• Extra water lock seals achter de rits.
• Seals en ritsen in de armen en benen.
• Dubbele kraag seal, instelbaar voor optimale pasvorm en waterdichtheid.
• Extra warme en snel drogende binnen voering.

 

Baselayers, de oplossing voor extra warmte!

CAMARO bied DÉ oplossing als het gaat om extra warmte met een natpak. Ongeacht het merk natpak kunnen deze baselayers gebruikt worden als extra warmte bron.
De baselayer is gemaakt van titanium gecoat opencel neopreen, dat aansluit op het lichaam als een 2e huid. Doordat je de baselayer draagt onder het gewone pak, werkt dit als een extra isolerende laag. De waterdoorstroming zal minimaal zijn terwijl de warmte maximaal zal worden. Baselayers zijn slechts 2mm dik en kunnen daardoor ongehinderd onder elk pak gedragen worden. Ze zijn tweezijdig te gebruiken. Met de gladde kant naar binnen of met de nylon kant op de huid. De keuze is aan de gebruiker.
Er zijn verschillende modellen baselayers. Naar behoefte van de gebruiker kan het accent liggen om de benen meer warm te houden, de romp en/of de armen. Verschillende baselayers kunnen ook gecombineerd worden met elkaar.
Baselayers zijn een betaalbare oplossing voor elke duiker.

Zelf even kijken? Alles is te vinden op www.camaro.at

Onze merken:

nl_NLDutch