Sealife Benelux

Sealife Benelux BV is importeur/distributeur en Agent van duik en watersport materialen . opererend als groothandel, gespecialiseerd in onderwaterfotografie, hoogwaardige duiksport artikelen en accessoires met specifieke toepassingen.

Sealife Benelux BV is de verwezenlijking van een de jongensdroom van de oprichter en eigenaar Harro Cats om een eigen duiksport en onderwaterfotografie bedrijf te runnen.

“we zijn trots op ons bedrijf omdat we uniek zijn! Elk artikel dat we verkopen is een product met emotie, elk merk dat we voeren is een merk met passie. Over alles kunnen we uren en uren met enthousiasme over vertellen. Dat maakt werken in dit onvergelijkbare bedrijf elke dag weer bijzonder.

Het bedrijf is opgericht in 2007 als importeur en distributeur voor Sealife Onderwater Camera’s en accessoires. Nu ruim 10 jaar later uitgegroeid tot een waarde volle aanwinst voor de duiksport met 14 merken in haar beheer voor meerdere Europese landen.

De merken waar Sealife Benelux BV verantwoordelijk voor is zijn: Sealife onderwater cameras, verlichting en accessoires, TUSA duiksport en snorkel materialen, Thermalution verwarmingsvesten, Xcel wetsuits voor duiken & watersport, Dive Alert noodsignaal, Spare Air noodadem systeem, Buddy Watcher ultrasone sound less buddy call device, Sharkskin kwaliteits pakken voor duiksport en watersport, Dicapac waterdichte hoezen voor camera’s, smart phone & tablets. EwaMarine gespecialiseerde beschermhoezen voor camara apparatuur, Underwater Kintics lights ongeevenaarde kwaliteit in duikmessen/hangers en duiklampen, Lavacore licht gewichte watersport en duiksport kleding , en meer …
Sealife Benelux BV is gehuisvest in Maassluis en levert alleen aan bedrijven die een verwantschap hebben met bovenstaande producten zoals bijvoorbeeld: duiksport, watersport en camera winkels.

Elders op de website is een overzicht te vinden van de verkoopaddressen.

Onze merken:

nl_NLDutch