Nieuwsbericht

SL940
Nu leverbaar!

De must have voor elke Sealife Camera gebruiker!

Als je dan een échte Sealife Camera hebt, dan hoort daar natuurlijk een échte originele Sealife tas bij. Vanaf nu kan dat! Met de SL940 Photo Pro Back Pack.

De SeaLife Photo Pro Back Pack is gemaakt van duurzaam ballistisch nylon. Verstelbare schouderbanden en voorzien van borgstraps en zij pockets. De achterkant van de rugzak is voorzien van een zachte, ademende padding zodat deze comfortabel tegen de rug rust.

Ruimte:
De tas biedt ruimte aan een complete DUO set met extra accessoires. Dan moet je denken aan bijvoorbeeld: een DC2000 camera set met lamp en flitser, grips, flex armen en lenzen. Altijd je gehele Sealife Set binnen handbereik!

Materiaal:
De externe ritssluitingen zijn gemaakt van corrosiebestendig materiaal dat geschikt is voor het onderwater milieu. Zes rubberen voetjes zijn op de bodem gemonteerd om de rugzak rechtop te houden en niet rechtstreeks in contact met de grond of het dek oppervlak van een boot te komen. Aan de onderzijde bevinden zich twee afvoergaten om vocht af te voeren en de tas snel te laten drogen.

Indeling:
De SeaLife Photo Pro Back pack is voorzien van een groot, gevoerde camera- / lamp / flitser compartiment met 6 verstelbare vak verdelers voor vrijwel elke denkbare combinatie van camera’s, verlichting, flitsers, lenzen en accessoires. De waterdichte voering van het compartiment voorkomt dat vochtige camera-uitrusting lekt in de aangrenzende droge compartimenten.

Naast het grotere compartiment voor de camera is er een accessoire vak met 5 vakken met ritssluiting voor het opbergen van algemene voorwerpen, zoals sleutels, reservebatterijen, geheugenkaarten, opladers, adapters, handleidingen, smartphone, zonnebrillen, enz.

Aan de achterzijde bevindt zich een groter, zacht gevoerd vak voor notebook-pc’s of tablets.

Afmetingen:
De buitenafmetingen van de Photo Pro Backpack erg compact, zodat je de rugzak in elk vliegtuig mee kunt nemen: Hoogte: 38,1 cm – Breedte: 25,4 cm – Diepte: 16,51 cm. De tas weegt ongeveer 1500 gram.

Als ware aanvulling voor de echte Sealife gebruiker is er nu een fantastische rugtas. Groot genoeg om een complete DC2000 DUO set met accessoires in op te bergen.

De sealife Rugtas is leverbaar via de Sealife Dealers en heeft een prijs van € 129,–

Voor meer informatie:
http://www.sealife-cameras.com/accessories/sealife-photo-pro-backpack

Onze merken:

nl_NLDutch