Nu of anders nooit!  – 

 Nu tijdelijk 50% korting op de Sealife SL051 Groothoek Converter lens bij aankoop van een DC2000 of DC2000 set.

Nu of anders waarschijnlijk nooit!
 
Aan het uitkijken naar een nieuwe camera? Vergeet dan niet om je te verdiepen in de Sealife DC2000. De enige camera ter wereld die speciaal gemaakt is voor onderwatergebruik. En dat merk je aan alles. De bediening, de functies en het gebruik, alles zo ontworpen dat het optimaal en prettig werkt onderwater.
Aan de kwaliteit zal het niet liggen. De DC2000 maakt gebruik van een ultra moderne SONY back-lite sensor van het zelfde formaat als in de SONY spiegelloze reflexcamera’s. Alle settings zijn vanaf volledig manueel tot en met volautomatisch in te stellen. Zelfs de opties manuele witbalans en RAW zitten op deze compact camera met het arrogantie van een heuse spiegelreflex camera.
 
En nu tijdelijk 50% korting op de Sealife SL051 Groothoek Converter lens bij aankoop van een DC2000 of DC2000 camera set.
 
Deze actie wordt u exclusief aangeboden door Sealife Benelux BV. Wanneer u in de actie periode een Sealife DC2000, of DC2000 camera set koopt kan je er optioneel een originele Sealife SL051 Groothoek Converter lens bij aanschaffen voor de helft van de normale prijs. Deze kost dan nog maar € 99,– in plaats van de reguliere prijs € 199,–!
 
PS: vergeet niet gelijk de SL090 Sealife Lens Caddy mee te bestellen om je lens onderwater op je set te bevestigen als je deze even niet gebruikt.
 
Deze unieke actie is geldig zolang de voorraad strekt of anders uiterlijk t/m 31 december 2019
 
Te verkrijgen via de erkende Sealife Dealers in Nederland, België en Luxemburg.

 

Onze merken:

nl_NLDutch